Kvallen da thaiboxing blev en del av mitt liv

Publicerat: 2009-03-30 | 14:46:52   

Nu om ca 5 minuter ska Tass och jag ga pa thaiboxing i patongs stadium. Det ska bli jattekul och jattespannande. Det ar tydligen tva av varldens basta som ska tavla. Skam men jag kommer inte ihag vad dom hette.

Igar hande det som inte far handa. Vi blev bestulna pa vara pengar och vart bankomatkort. Lite smatt dodsdomda dar ett tag. Men pappa den angeln loste det snabbt och enkelt via western union. Som aven ligger granne med varat hotell. Sicken tur man har. Ar det det som kallas tur i oturen. Sa now we are back in the game again.

Nu ska vi aka
Hanna

Antligen

Publicerat: 2009-03-29 | 06:38:31   
Har inte kunnat komma in pa min blogg pa hela resan farran nu wooooohhhhhhhheeeeeeeee!
Har ar allt mycket underbart. Jag har det kanon med Tass. Var lite orolig i borjan hur det skulle ga att vara med varann sa himlans massa. Men det har gatt massa bra.

Men lite om varan resa da.

Tass och jag hamnade forst pa ett lyxigt hotell i Kata. Kanon fint. Hela hotellet var som en egen liten stad. Vatten runt omkring allt, massa pooler och mycket gronska. Hur vackert som helst. Men dar stannade vi dock bara en dag.
Sedan akte vi upp till Patong och dar har vi varit och kommer stanna har tills det ar dags att aka hem. Lite sma skoj att pappa bodde pa detta hotellet en vecka innan vi kom och vi bor tydligen i samma rum som dom. Agarn kom massa bra ihag Mr Jonsson. Hahha han berattade aven att Mr Jonsson hade tva dottrar adopterade fran Indien. Mer an vad jag sjalv visste haha ;  )

Stranddagarna har vi spenderat pa en underbar liten strand. Dar vi blir servade som kungligheter. Passar mej utmarkt.

Vi har redan handlat en hel resvaska med massa klader och skor for nastan inga pengar alls. Det kanns overkliget hur lite pengar man faktiskt ger for saker och ting.

Igar var vi pa zoo i Phuket. Och kollade pa krokodil show, apshow och elefantshow. Hur kul som helst. Tankte jag skulle klappat tigern men dom slog den och var sa himlans elaka sa det ville varken Tass eller jag vara delaktiga i.  Trakigt nar man behandlar djuren illa for att tjana lite pengar.
Tog massa roliga bilder. Men glomde min kamera sladd sa det laggs upp nar jag kommer hem.

Vi var ocksa pa Gems Gallery the worlds biggest jewerly. Helt sinnes sjukt mycket smycken. Jag har aldrig nagonsin sett sa massa i mitt liv. Allt hade dom. Och allt man ville ha fixade dom. Om man ville ha nagot i guld eller silver loste dom det pa fem minuter. Man fick inte ta nagra bilder dar inne. Forstarlig men synd. Hade velat visa er denna stora sal med juveler. Kan dock forklara det lite snabbt. Nar vi kom dit var det en stor grasvart byggnad och utanfor stod massa vackra uppkladda kvinnor. En av dessa tog med oss in och vi blev serverade dricka. Sedan fick vi ga igenom dar dom skapade smycken. Nar vi kom in i juvelsalen. Var det glasmontrar overallt. I mitten av allt detta fanns det stora vackra akvarium med mini hajar i. Sinnes sjukt vackert!
Man fick en egen guide/saljare som visade oss runt och berattade om alla smyckerna. Jag vet inte hur massa hon satte pa mej, men jag lovar jag njot varje sekund. Fick ett akta smaragdhalsband av Tass. Hur vackert som helst. Jag ar sa himlans nojd. Tack Tass i love you.
Happy happy som varan tuktukchaffor sager haha.

Vi har aven testat Elephant Trekking. Det var nog nagot av det hemskaste jag testat. Ingen kontroll alls hade man. Satt hogt uppe pa en elefantrygg i nagon liten stalsoffa som dom knytit fast med nagra rep. Och upp i sandberg pa smala stigar. Jag kan inte saga att jag njot. Det anda jag kunde tanka pa var hur jag skulle komma av om den borjade skena ivag. Men det var en grym upplevelse. Lite klyvna kanslor som sagt till detta aventyr.

Idag da.
Da ska vi till stranden och bara ha det skont. Frullen ar nere i magen och kl ar 11.22 har. Och vi ska bege oss om en timma.
Imon ska vi pa Thaiboxning det ska bli spannande.
Staff ar overlycklig!
Och pa tisdag blir det ett nytt aventyr till paradison Raya island. Ska bli hur kul som helst. Nagot jag har sett mycket fram emot. Fa aka speedboat, kristallklart vatten, vita strander, snorkling, drinkar och forhoppningvis god mat. Vad sager man woooohhhheeeeeeeeee!

Vi har det som sagt fruktansvart bra Tass och jag.
Bilder kommer.

Dags att bege sej
Hanna

Ja vad mer kan man säga

Publicerat: 2009-03-18 | 07:12:28   

Imon åker Skruttprutt och  jag till Thailand Woooooooooheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ta lika bra hand om boysen och Miss som du alltid gör, älskade Loui Loui och slarva inte bort nyckeln är du snäll haha ; ) Nicke och Mojje 4 -ever.
Puss Stump

Linda + Kids i love you

Tillbaka till sista dagen på jobbet då. Möte idag.
Hanna

Söndagskväll

Publicerat: 2009-03-15 | 21:55:21   
Sitter hemma hos svärfar nu. Tassan och svärfar har hoppat i poolen och jag sitter vid datan. Kände inte för att bada idag. Det som är så skönt. Men men det kommer som sagt flera tillfällen. Idag har jag jobbat hela dagen. När man jobbar helg går det så himlans fort. Kändes som det var igår jag skulle gå på kvällspasset till helgen. Allt går så fort. Är ledig imon. Tänkte jag skulle hinna med och hälsa på pappsen och höra lite hur dom haft det på sin resa. Se om det sitter några ringar på fingrarna. Kanske Tass har rätt att dom skulle gifta sej där nere. Då blir jag glad. Hoppas det förblir pappa och Anita. Älskar henne massa massa =)
Var förbi Magnus en snabbis påvägen till svärfar. Han och flickvännen låg och kollade på film. Kändes inte alls som vi störde *tsssssssss* Tycker mycket bra om hans girly girl. Magnus hjärta Emmy (L)
Är så skönt att vara med Tassan idag. Känns så himlans tråkigt när vi bara går förbi varann. Men det gör nog det hela mycket roligare. Längtar alltid efter denna underbara människa. Ska bli sjukt roligt att se hur vi funkar tillsammans i två veckor dygnet runt. Så massa har vi aldrig setts någon gång på dessa två åren. Men det blir säkert kanon. Vi kommer säkert på något sätt att inte gå varann på nerverna. Blir ju på ett helt annat sätt när man är utomlands där det finns massa saker runt omkring en att göra hela tiden. Pappa Göran har bara suttit och skrämt upp mej för alla saker man ska akta sej för så man inte blir sjuk. Men det är ju dock bra. Bara det inte blir att man ägnar hela resan åt att akta sej för en massa bakterier. Jag vet ju hur jag är när någon sätter griller i skallen på mej haha. Men vi får hoppas vi slipper sådann skit. Ja efter alla våra pengar vi lagt ut på vaccinationer och annat skydd skulle väl det vara pissigt om vi åkte på något. * Hoppas hoppas *
Nog pratat för mej denna kväll.
Ska ner och kolla film nu med Naimy.
Får se sedan om det bär av till luckan med Tass en stund. Hade vart trevligt att träffa dom andra en stund tillsammans med älskade för en gång skull. Hanna hon som allid sitter utan sin hälft.


Maybe with my baby

Hanna

Solstrålar

Publicerat: 2009-03-15 | 11:34:34   

Det är en sådann härlig dag idag. När jag åkte till jobbet i morse kändes det som en tidig vårdag. Dessa härliga fågelkvitter och solen som spricker fram på himlen. Lycka!



Vingen i Torslanda

Pappa har kommit hem nu med. Han har varit i Thailand han med i två veckor. Känns lite små gottit att vi har vårat roliga kvar =) Det var tydligen massa massa varmt där borta. Passar Tassan och mej perfekt haha.

Nu sitter jag och väntar på att Loui Loui ska masa sej hit så jag kan få gå ut i det fina vår vädret.
Skynda skynda ; )

Måste bara nämna. Hur glad jag är att jag har dej min älskade Ninni. Du är bättre än allt. I love you



Han som tar den största delen av alla kammrarna i hjärtat Ninnnniiiiii

Hanna

Lite av veckan som gått

Publicerat: 2009-03-14 | 19:07:45   
Jag känner mej så himlans oengagerad nu när det är så kort tid kvar tills vi ska åka. Det enda jag kan och orkar fokusera på är jobbet. Vilket dock är bra. Men annars vill jag helst bara sova bort alla dagar fram tills nästa torsdag kl 14 då vi ska sätta oss i bilen till Landvetter. Woooohhheeeeeeeeeeee!
Igår var jag och Loui Loui på kurs. Den handlade om ett nytt system vi ska använda oss av. Verkade både enkelt och smidigt. Bra Torslanda!




Hanna på jobbet



Loui Loui me likei likei



Loui Loui och jag tänkte ta oss en timmas friskvård och åka till solariumet


Nu jobbar jag resten av kvällen och helgen. Kanske det blir en snabb utgång imon. Hade vart trevligt att träffa lite av vännerna innan man reser.
Nu ska jag gå ut och fixelifixa med lördagsmyset. Håller nämligen på att göra banan med choklad i ugnen. Mumsi kan ju bara bli succeeeeeeee!

Hanna

Nästa vecka så händer det

Publicerat: 2009-03-11 | 14:31:08   
Var och vaccinerade oss för sista gången innan resan igår. Gjorde riktigt ont denna gången. Eller så kanske det bara berodde på att ssk sa - nu andra gången man tar twinrix kan man få rejält ont efteråt. Hahha!
Vi växlade även in våra pengar. Jag blir så nervös och paranoid när jag går ifrån forex. Känns som en stor 100 kilos karl ska hoppa slå ner Tassan och sedan hoppa på mej och ta alla inväxlade pengar. Kokko jag vet haha!
Små packade lite också så vi slipper tvätta en massa innan vi åker.
Längtar så j*vla massa massa massa.
Nu ska jag bara tokjobba tills vi åker.

Kalas kanon till er alla här hemma.
Så hoppas vi våren kommit när vi stiger ut ur Landvetter flygplats.
Hanna

Jag älskar dej över så massa Linda

Publicerat: 2009-03-04 | 22:13:27   


Jag sådde några blommor
en för varje vän Jag tror att de var fyra
men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
på våren kom de åter men kvar bara tre stod
Så kom de stora regnet med moln så stora grå
och nästa gång jag såg dem så var de bara två
Sen så kom då solen med allt de ljus den har
och plötsligt står där ensam en liten blomma kvar
Du härdades i solen
du drunknade i regn
En sak är då säker
du är en verklig vän

Hanna

Wooooheeee spexflex

Publicerat: 2009-03-04 | 22:01:39   





Hanna

Peppar peppar

Publicerat: 2009-03-04 | 19:45:40   

Känns som om alla runt omkring spyr och skiter på sej. Är ritkigt lyckligt lottad att både tassan och jag sluppit skiten. Bara ingen av oss får den innan vi åker. Eller när vi ska åka. Usch vilken mardröm!
Pappa och Anita är i Thailand just nu. Känns lite små gottit att vi har vårat kvar när dom kommer tillbaka. Dom måste ha det himlans bra för dom har inte hört av sej en enda gång.
Har fixat skjutsen till Landvetter nu va fall. Tackar Emmi , ska köpa dej något riktigt dyrt och fint där nere haha!
Ikväll ska jag till Linda och barnen. Ska bli trevligt var ett tag sedan vi sågs nu. Efterlyst blir man tvungen att se då men det är det naturligtvis värt ; )
På söndag är det middag hos oss. Då ska vi äntligen få träffa Miss Right =)
Ska bli massa trevligt. Välkomna välkomna!
Kollade på ny dator idag. Längtar så tills jag kan få en egen igen och få lägga upp alla bilder som ligger och tar plats på kameran. Suckprutt!
Tänkte försöka hinna handla innan jag åker till Linda. Undrar när Willys stänger hmmmmm? 21 eller 22?


Willys är billigt och bra. Och mycket vuxet

Ska kolla slutet på halv åtta hos mej nu.

Hanna

Till Louise

Publicerat: 2009-03-01 | 19:03:49   

Hjärtat är så ledsen för din skull. Stormtrivdes av att se dej på alla dessa rosa moln.
En ros och tusen fina tankar till dej.




Hanna