Valborg

Publicerat: 2009-04-30 | 19:55:13   
Idag har jag haft en sådann himlans härlig dag. Vaknade ganska tidigt och gick ner och la in en tvätt. Sedan satt jag på våran uteplats i solen med min laptop och min lilla juicedrinh hihi.
Åkte efter det ner till stan en runda, och köpte mej en ny kjol jag tänkte ha ikväll.
Fick väckt Tass vid ett tiden. Och vi gick ner och satte oss på Lejonet och Björnens uteplats. Linda kom också förbi.
Kl 15 var det dags för nagelfixelifix, hos kära Johanna.
Är verkligen lyckligt lottad att jag hamnat hos en sådann rolig och duktig nagelterapeut som henne. Hon är enkel att prata med och sprider en galen harmoni på ett lättsamt sätt. Vilket passar mej utmärkt.
Men ni vet själva hur surt det är när man kommer till en som inte alls passar in på ens egen person. Men jag tror Johanna är bra för alla. Första gången jag ramlade in på deras salong, bestämde jag mej direkt för henne. Johanna får fyra toast av mej.
Amazing beauty center it is!
Sveagatan 1, Linnestaden 031- 12 12 00. Do it Do it

Linda och jag satte oss åter igen på Lejonet och Björnen och åt en god lunch/middag/kväll måltid.
Och nu vankas snart för krök. Wooooohheeeeeeeeeeeeee!





Hanna

Fyra dagars ledighet börjar nuuuuuuuuuuuu!

Publicerat: 2009-04-29 | 22:50:23   
Har nu lagt min lilla jobbpåse på hyllan, är nämligen ledig hela fyra dagar. Det ska bli så skönt!
Imon ska jag göra naglar. Ska bli härligt att få dom omgjorda och att få bli lite ompysslad är heller inte fel alls. Min månads friskvård. Haha! Linda ska med hon också. Har bokat tid samtidigt. Funny funny.
Sedan blir det lite solning och mat på Lejonet och Björnens uteservering. Härligt!

På kvällen sedan blir det utgång. Valborg baby!

Diddi var här tidigare idag. För mina vinterdäck där bak hade rostat fast. Vi höll på i mer en en timma. Sjukt att det kan bli så. men nu har jag fått lära mej hur jag ska förebygga sådanna tråkigheter. Tack Pappa! I love you

Hanna

Tröttis pröttis

Publicerat: 2009-04-26 | 20:33:54   

Tänkte börja med ett, Tack till Loui Loui för denna helgen, ser massa fram emot alla våra planer inför sommaren.

Och till dej.
Är så glad att du fick se den här biten som är en sådann stor del av mitt liv, mitt arbete och arbetsplats. Förstår att du blev en smula förskräckt när du fick höra alla ljuden vi jobbar i. Men du klarade det mer än kanon.
En himlans stolt flickvän över att du hälsade personligt på dom alla och stod och pratade med D när vi andra styrde upp efter vårat äventyr. Du behandlade dom som vem som helst. Mer än vad många andra som jobbat flera år inom vården skulle gjort.
LOVE








Nu när det har varit sådant fint och varmt väder ute har man kunnat gå in sin nya skor. Woooheeeee!







Har alltid gillat vårat kök. Men med det vinröda kaklet har det varit så himlans mörkt. Fick mej ett ryck och gjorde om kaklet till vitt. Vad tycks? Stor skillnad va? Tycker hela köket fick ett fräscht och uppiggande lyft.








Tidigare har köket gått i färgerna rött och svart. Men kände att jag ville byta nu när kaklet inte längre är vinrött. Gillar fortfarande skarpt det mörkröda så det fick vara kvar, men nu tillsammans med marinblått och vitt. Gjorde även ett matchande ljusfat med rödvitrandiga och blåvitrandiga Marianne godisar. Påhittigt och gulligt?

Hoppas ni sötnosar har haft en bra helg.
Hanna

Vårdagen känns som en sommardag!

Publicerat: 2009-04-25 | 23:26:07   

Har ni sett filmen Sanning eller Konsekvens? En film om en kluven tonårs tjej och hennes två halv polare som är egentligen riktiga elaka svin.
Sitter och kollar på den nu. Blir helt chockad över hur man ens kan komma på tanken att vara så elak när man är så liten och skiten.
Fast dom i denna filmen är ju dock bara hälften så elaka som vi var i den åldern. Fy vad hemskt nu när jag tänker på det. Man var ju verkligen inte någon liten ängel på den tiden. Och värre blev det, ju högre klasser man kom upp i. Nog om det.



Vaknade tidigt idag. Är verkligen nått av det bästa som finns när man vaknar på morgonen och kryper upp i Tassis varma famn och han kramar om en hårt, så man känner alla hans avslappnade hjärtslag. Sådann lycka man befinner sej i ändå.
Jag hoppas verkligen alla människor någon gång i livet får uppleva den härliga känslan att vara kär och att ha någon annan så nära.
Love Love Love Love Love......

..... tillbaka igen.
Jobbade 12- 21.30 idag.
Innan jobbet var jag och köpte en hårfärg till min lilla gubbe. Så nu är gråa hårstrån endast ett minne blott. Så tjusigt så!
Sedan bar det av till Sillvik, för att koppla av, sola och grilla. Hur skönt som helst. När vi kom tillbaka grillade vi ännu en gång. Grillspett, god grönsallad, grillade tomater och tzatziki. Mumma!





Jag vilar mej i den kungliga stolen efter att ha kört hela röset till Sille. Mycket slitsamt haha!





Dom effektiva då Loui Loui och Honni Honni





Loui spexar



7- 16 imorgon. Och sedan blir det grilli grilla på kvällen.
Nattsiiiiii
Hanna

Yin och Yang eller Jävelungen och Vitariddaren

Publicerat: 2009-04-25 | 00:35:59   

 Tass och jag beskriver oss ofta som yin och yang. Vi är två helt motsatta personer som lever tillsammans. Vi är mycket olika och tycker olika. Och ibland om han eller jag tycker mer än den andra kan det lätt bildas dunder och brak.
Men tillsammans med bådas sätt att vara och tänka bildar vi något helt. Alltså yin och yang.
Vårt sätt att beskriva fast med mina ord. Haha!






Jag vet inte rikktigt vad jag ska säga. Men utseendemässigt är det dock lite skevt haha



Jag slog va fall upp detta på nätet och fick fram.

Harmoni och balans är viktigt. Och det är här yin och yang kommer in. De är två motsatta krafter som lever i harmoni med varandra.
Ingenting är antingen det ena eller det andra, utan allting har lite av både yin och yang. Skulle det ena överväga uppstår det genast spänningar.
Det eftersträvansvärda är att uppnå en jämvikt emellan dem.

Detta tycker jag passar in ganska så bra på oss tillsammans.
Det krävs mycket engagemang från bägges sida när man går under namnet yin och yang. Men jag tycker vi lyckas riktigt bra. Och när man läser om  yin och yang, om vi nu ska kalla oss för något i stil med det . Är det tydligen två krafter som funkar perfekt tillsammans, så länge inget av krafterna väger över.
Men utan att ha träffat på några bägare som runnit över kan man inte veta när bägaren är perfektfylld. Eller nått åt det hållet va fall.
Well done

Hanna

Ett bra bokförslag

Publicerat: 2009-04-23 | 11:53:41   
Håller på att läsa Jenna Jamesons bok Att älska som en PORRSTJÄRNA, en sedelärande berättelse. Måste säga att den är hur bra som helst. Kan knappt slita mej ifrån den. Den är så bra skriven, detaljrik med massa bra beskrivna känslor.Så efter varje kapitel man avslutar finns inga som helst frågetecken. Alla när, hur, vad och varför frågor är in i minsta detalj besvarade. Jag älskar att nästan vad hon än hamnar i är hon en sådann problemlösare. Tummen upp för Jenna!



Read it

Började med köket igår. Min kreativitet tar alltid över så massa så det hinner alltid bli färdigt tidigare än väntat. Tänkte detta skulle bli helgens projekt, men nu är det inte så massa kvar. Mest inreningen. Ska hämta lite saker som kommit på posten. Hoppas det blir so jag tänkt mej nu haha.
Håller på att tvätta nu. Tycker det är sjukt jobbigt men bra att tvätta så tidigt som möjligt. Speciellt när det är fint väder, Tänkte ta mej en promenix senare. 
Men nu ska jag fortsätta i min bok.

Hoppas ni alla får en härlig dag i solen.
Hanna 

Sluta aldrig kämpa

Publicerat: 2009-04-23 | 00:51:07   
Jag är en person som går in 100% när det handlar om mitt arbete. Jag försöker ställa upp på mitt jobb och mina arbetskamrater i den mån det går. Och kämpar för att människorna i min närhet ska få en så humansk vardag som är möjligt. Det ska vara rikfyllt på aktivteter, godsaker, massa skratt och bus. Det är en bit av många som jag vill åstakomma när det handlar om mitt arbete.
Männsikan behöver verkligen bekräftelse. Det är en bra drivkraft och det får en att växa. Dit jag vill komma är att jag fick känna precis den känslan idag när jag hade mitt uppföljningsmöte idag med min chef Lotta. Det ger en sådanna nya starka krafter när man går från ett möte, där man tycker att chefen har sett precis det man vill att denne ska se av en.
För ni som står mej nära vet att detta betyder en massa för mej. Och nu vet jag verkligen att kämpa till tusen och hårt lönar sej verkligen i längden.

Ska vi bara se om det lönar lite i pengar också ; )

Ett wooooheeeeeeeee för mej!





Nu har jag massa roligt att se framemot.

(X) Börja gör i ordning köket

(  ) Lördag, söndag Se till att jobbhelgen blir till något alldeles extra nu när vädret ser lovade ut

(  ) Fredag Grillkväll med Linda +

(  ) 30 april Valborgsmässoafton

(  ) 2e maj Girls night out med Hanna och Loui Loui

(  ) 9e maj Parta te att med arbetskamraterna hemma hos Younga + utgång med Loui

(  ) Utflykter med mitt allt

och massa massa mera men dock inga spikade datum.

Nu säger jag Dröm sött när ni går o lägger er och fortsätter med sitt filmtittande på Kung fu Panda.
Hanna

Jobbhelgens väder

Publicerat: 2009-04-20 | 17:13:01   

Vågar knappt tro på det



Och Loui Loui och jag jobbar helgen. Hurra för oss då eller?!

Hanna

Idag då

Publicerat: 2009-04-20 | 16:19:38   
Börjar bli lite smått irriterad på min axel och arm. Och det gör inte saken bättre när det går ut över Staff. Stackarn inte är det lätt att bo tillsammans. Man får ta en massa lass som man egentligen i förtjänar. Men Tass löser det bra med aloevera heat och massage. Han är bäst den där Staffan Nordenstam.

Jobbade 7-14 idag. Var väl sådär kul. Det gick i ett, blandat med en massa olika sinnesupplevelser.
Ringde till hyresvärden angående våra inneboende, äckelmyrorna. Så imon ska jag ner till Gösta och hämta special myrmedlet.

Pratade med syrran nyss. Hennes vovva kommer snart. Den tredje entrar hon Götet. Fick reda på att hon kostar 13 000. Lika mycket som min nya dator. Är det hon som är billig eller min dator som är dyr. Har ingen koll på hundar och dess priser. Skit sak samma egentligen. Så länge min syster blir lycklig. Måste säga att jag är stolt över henne och hennes förberedelser. Inget impulsköp där inte. Bra jobbat sis! Kan bara bli bra av detta. Hon ska få låna min bil med. Vad gör man inte för sin krigare till syster som ska åka typ hundra mil på en dag. Men jag måste säga att jag surade gött mycket åt att jag inte fikc följa med. Men men jag får snuffsa på henne när  hon kommer hem det lilla grynet.  Det är våran eller min deal. Snuffs och korttagningar mot att hon får låna bilen. Givet!

Ska hitta på något mysigt med min skrutt idag var det tänkt.



På Bliss nu i Lördags.

Hanna

Love Love Love Love Love

Publicerat: 2009-04-19 | 14:06:16   
Thats why we are so fucking hot



NOT



NOT



NOT



NOT



NOT



So fucking NOT

Hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha!
Hanna

Lördagtrosor?

Publicerat: 2009-04-18 | 18:07:16   
Ännu en härlig och solig dag väntde mej när jag vaknade idag. Gick upp och gjorde frulle tillsammans med Tass. Omelett med massa godsaker i, yoghurt och macka. Vi satt ute som alla andra dagar denna veckan.
Jag finner inga ord hur underbart det är att kunna gå ut och sätta sej bara i nattlinnet och avnjuta en god fruktost tillsammans med den finaste man vet. LYCKA!
Sedan gick vi en promenix ner till Tassans jobb och lämnade av honom. Sedan gick jag ner till stan och handlade mej ett par nya strumpbyxor, lite hårgrejor och ett par jätte fula men himlans häftiga trosor.



Häftiga va? Nya sexiga lördagstrosor kanske? Staffan?  Haha

Ikväll blir det utgång med Emma. Linda kanske också ska med. Men har inte fått något riktigt svar från henne än. Men man kan ju alltid hoppas. Sedan bär det av in i dimman.
Nu har jag precis ätit middag. Stekt korv med makaroner. Sjukt enkelt men i min mun hur gott som helst. Brukar dock äta stuvade makaroner, men det är Tass som är specialisten på det och han är inte hemma. Men det smakade bra ändå.
Nu ska jag kolla klart på MADE.

Tusen kärleks tankar till dej Lovis. I love you.

Syns kanske ut ikväll om inte ha en fin kväll.

Mitt jobb

Publicerat: 2009-04-17 | 18:33:59   

En liten insyn i Hanna Jonssons arbetsliv.
Enjoy



Förberedelser för en mysig fredagsmorgon.
Visst är det läckert med pyjamasbyxor, gröna frotte strumpor och rosa Hello Kitty tofflor?
Värsta heta arbetsoutfiten right?



Myspys ljus.....



.......och lite till



Dags för påsättning av bubbelmaskinen.

Tända ljus och ett varmt bubbelbad.
Visst förgyller detta en annan människas morgon???
Morgonstund har guld i mund har jag hört.

Hanna

Smärta

Publicerat: 2009-04-16 | 22:03:35   
Fan vad det värker i min arm och axel. Orkar knappt hålla upp den nu. Måste gå till läkarn snart. Har haft en liten herre som hängt sej i den flera gånger idag. Så nu blir det till att knapra i sej två värkpiller innan man slänger sej i sängen.



Natti
Hanna

Tillbaka på ÖvreHusargatan

Publicerat: 2009-04-15 | 19:32:17   
Nu är man hemma i götet igen. Teåkigt för det är himlans mysigt att vara ute i svärfars hus. Men dock ganska skönt att komma hem och sova i sin egna säng och ha alla sina saker till hands.
Igår var jag ute på en mer än två timmars promenad. Villade bort mej ganska så rejält, gick någon konstig inneväg där jag aldrig varit innan, men kom ut vid en mack nära där svärmor bor. Gud vad jag måste ha knallat på för det är en bra bit ifrån svärfars hus. Kom lagom hem till då Staffan kom hem från sin golfrund. Precis samtidigt faktiskt. Uppe vid huset stod en liten hund och väntade på oss. Det var lilla Lisa som hade rymt. Efter hunden kommit till rätta åkte vi till Willys och handla. Sedan hade vi myspys hela kvällen.





Idag kom vi hem vid två tiden. Sedan kom familjen Wilson/Johansson på pizza och filmmys.
Gjorde en mindre mysig upptäckt, att det kryllar av myror bakom våran spis. Så jävla äckligt. Så nu har jag diskat allt och ställt in det i skåpet, och sprayat med myrspray så jag hoppas det ska vara borta imon. Så jag slippar ringa hyresvärden och tjata.



Favorit familjen. Amanda, lilltösen och mamman med det stora tålamodet.

Nu ska jag kolla klart på Tingeling filmen och sen hopp in i duschen.
Jobb imon 16- 21.30.
Hanna

Tisdag allesammans

Publicerat: 2009-04-14 | 16:45:17   

Nu är klockan halv fem och det känns fortfarande som morgon. vilket menas med att jag inte gjort något vettigt av min lediga dag. Eller jag har tvättat det sista av monstertvätten vi hade med oss. Har tagit oss tre dagar att tvätt och torka allt. Sinnessjukt massa. Och ändå fick vi allt vi hade med oss till Thailand tvättat innan vi for hem. Konstigt när man inte får ihop det haha. Men nu är allt klaaartt!

Mathias hade folk hemma igår igen så det såg ut som helvetet när jag steg upp i morse. Fick mej ett ryck och städade upp allt. Klarar inte att äta frukost när det ser ut som skit runt om mej. Vädret var varmt och soligt så det blev frulle ute även idag.



Macka, stekt ägg, bacon och mozarella. Mumsi namnam!

Sedan har det varit Disney Channel för hela slanten. Och lär väl bli resten av dagen också. ´Ska dock försöka gå ut på en promenix när Tass åker iväg och ska spela golf. Men inte förrän jag sett klart på dubbelavsnittet med Kim Possible.
Hanna

Hanna testar

Publicerat: 2009-04-13 | 23:32:31   
Nu när det har varit så fint väder har väl alla smällt i sej en eller två glassar i det härliga solskenet. Hanna har proppat i sej tre glassar. Tänkte nämligen att jag var tvungen att testa alla tre nogger som nu finns.
Lite kort då

 Den vanliga, klassiska och i mina ögon och smak en av de godaste pinnglassar jag vet och ofta väljer när jag ska unna mej en glass med laktos i. ( Som jag bara typ högst kan göra en gång i veckan eftersom jag är laktos allergiker. Vilket suger massa!)
Men tummen uppför denna!
 

Nogger Black. Faller mej inte speciellt bra i smaken. Jag gillar lakrits men då ska det vara i godisform. Lakritsglass är något jag helst nästan alltid väljer bort. Hellre ingen glass alls.


Och så den nya Nogger Mint. Helt ärligt denna slängde jag efter bara ett par bett. Jag har aldrig någonsin gillat mint i någon slags form. Och hela glassen i sej och dess olika smaker tillsammans fick som sagt mej att slänga hela glassen i sopptunnan. Tråkigt kanske men sant.

Jag har aldrig förstått mej på varför man ska blanda i mint tillsammans med choklad. Marabou har gjort det, Baileys och nu Nogger. Och alla tre tycker jag är ett nerköp.

Jag är nog en VARFÖR- SKA- MAN- RUCKA- PÅ- NÅGOT- SOM- FUNGERAR typ. Haha.
Men smaken är som baken och det ska vara en himlans tur har jag hört.
Men testa är ett måste för mej =)
Hanna

Annandagpåsk

Publicerat: 2009-04-13 | 15:14:57   
Är hos svärfar nu. Vi kom igår. Känns skönt att vara här ute och ta det lugnt några dagar. Inte från jobb dock. ska nämligen iväg till jobbet om en halvtimma. Jobbar kvällen idag. Men har tagit - tid imon. Så jag får tre lediga dagar här va fall. Igår låg jag och kollade på Disney Channel hela förmiddagen. Massa efterlängtat.
Sen var det dags för handling inför grillningen. Åkte till tre olika mataffärer och letade efter majkolvar. Det är så gott att grilla. Det tyckter uppenbarligen alla andra i Stenungsund med, för dom var slut på varenda ställe. Magnus och Emmy grillade och var med oss på kvällen. Mycket trevligt. Var tänt att vi skulle bada allihopa, men huset stormades av Mathias vänner. Och dom hade något i stil med poolparty. Så vi tar badandet imon istället. Tass och jag tog istället det lungt hela kvällen. Drack lite vin, spelade Xbox och kollade lite film. Men det funkade kanon det med.

Nu kom jag nyss hem från att ha ätit frukost på Golfbanan med Tass. Kollade på när han skött bollar. Shit vad imponerad jag är. Hinner ju inte ens se bollarna när han skjuter iväg dom. Han är duktigt. Sedan puttade vi lite. Hmm gick inte alltför bra för mej. Fick i en dock före Tass. Wooohhheeee. Får öva mej lite på mini golf kanske. Det har vi ju även nära i slottskogen där hemma. Bra där!



Grillmat  Mumsfilibabba!



Nu ska jag göra iordning mej för mitt kvällpass.
Hanna

Påskaftonskväll

Publicerat: 2009-04-11 | 23:05:00   
Kom hem från pappa för ett tag sedan. Haft en himlans bra dag. Hade så trevligt hemma hos pappa med alla andra. Älskar när vi ses. Är ju så sällan det händer nu förtiden när alla bor på olika ställen. Men jag måste säga att det är sjukt skönt att pappsen kommit över på denna sidan stan. Skönt att ha honom så när. Bara Emelie jag ska försöka lura hit med så är vi alla samlade Haha!
Har fått så fruktansvärt ont i axeln känns som jag bär på tjugo kassar mat varje gång jag slappnar av i den. Tror jag håller på att få en inflammation i axeln. Känner mej nog bättre efter lite bubbelbad imon.
Var bestämt för utgång ikväll. Men jag är så sinnessjukt trött. Har fortfarande inte kommit tillbaka till den rätta tidsrytmen. Bra när man ska jobba tidigt men mer än jobbigt när man ska ut på kvällen.

Kanske tar och åker till Stenungsund redan inatt om vi orkar, Nu när inte jag ska ut och dricka. Det återstår och se. Nu ska jag bara mysa ner mej under täcket och kolla på en schysst film.



Hanna

Underbara påskmorgon

Publicerat: 2009-04-11 | 14:19:59   


Tassis påskägg han fick när han vaknade.



Vi gjorde iordning lilla uteplatsen idag. Och åt god  frukost ute i solen.
Mormors spenatstuvningsomelett, mackor och melon.



Påskblomman jag designade.

Haft en underbar morgon med min skatt.
Hanna

Påskafton

Publicerat: 2009-04-11 | 11:23:33   

Långfredagen blev det hemmafest av. Ganska så trevligt. Men måste säga att det var bättre på våran tid. Vet inte rikitigt vad som händer på dagens fester. Haha vad gammal man låter. Men det är dock sant. Våra grymmefester är det ingen som kan slå. Var lite roligt att vara i ett exakt likadant hus som Christians och Malins gamla hus. Man hittade direkt överallt. Bara lite annorlunda möblering annars var det identiskt.
Kul att träffa alla andra va fall. Fick sedan skjuts hem av underbara Mikael. Man tackar man tackar!
Linda och allt vad det innebär. Löste det sej riktigt bra för haha.
Tycker dock bara fruktansvärt synd om dej och ditt smink. Oturssnutt!

Fick ett kärleksfullt samtal från Loui Loui igår med. Tycker så himla massa om denna männsika. Mer och mer. LOVE

Idag ska jag vara hos pappsen och Anita kl 18 och äta påskmiddag. Hoppas man får sej ett påskägg hihi. Det ska bli trevligt.
Sedan är det utgång på listan.
Men mest måste jag säga att jag längtar tills imon. Då bär det nämligen av till pappaGörans hus. Skönt med några dagar borta i Stenungsund.

Om vi ska tala lite i nutid. Så ligger Tass fortfarande och sover. Inte så konstigt klockan är bara 11. Har köpt min skatt ett påskägg också =) Ett litet annorlunda sådannt. Hoppas han blir glader.
Tänkte lite god omelett med mormors spenatstuvning i till frulle. Ute i solen kanske. Älskar att ha två uteplatser. Då missar man aldrig minsta lilla solstråle. Funkar kanon!



Glad Påsk
Hanna

Långfredagen börjar med stor sooool

Publicerat: 2009-04-10 | 15:01:08   

Å vilket underbart väder det är idag. Blev väckt av Linda idag vid 11 tiden och vi gick ut på en promenix i slottskogen. Köpte korv och dricka och gick omkring i solen. Vi var ju verkligen inte dom enda som tänkt den tanken, en förmiddag i slottskogen. Hur massa folk som helst, härligt! Känns verkligen som en vårdag.
Känns rätt bittert att jag ska iväg och jobba om en timma. Men jag har dock fått ta del av det fina vädret några timmar va fall. Ska ju bara jobba 5 timmar så det ska väl gå.
Efter jobbet ska jag hämta Linda. Utgång ikväll. Ska bli hur kul som helst ! Var ett bra tag sedan jag var ute nu. Är ledig resten av påskhelgen så det känns kanon!







En Tassis nu imorse


Dags att plocka lite och damsuga inför kvällen till ära.

Hanna

Skärtorsdagen

Publicerat: 2009-04-09 | 23:13:22   

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. En stressig dag på jobbet. Fick en bricka med kvällsmat över mej. Det är som sagt inte lätt alla gånger på mitt med så många viljor och känslor på samma gång.
Nu i helgen är det som alla vet påsk. Ska vara med Linda imon och på lördag. Ska bli himlans trevligt. Hon och jag funkar i alla lägen. Tummen upp!
På lördag ska jag också hem till pappsen och äta lite påskmat med resten av familjen. Ska bli kul, tycker massa om när vi alla är samlade. Eller nästan min älskade Tass kan tyvärr inte vara med. Suckprutt med helg jobb. Men pengar måste som sagt in. Men vi har vårat på söndag. Ska vara hos svärfar då, fick jag reda på i ett mess förut haha! Men det ska bli hur trivsamt som helst. Som pappaGöran säger. Förslag att vi skulle spela lite golf och grilla. Mumma!



Visst är huset underbart?



Utsikten från uteplatsen





Nu ska jag kolla på en film och ro om mej själv med lite god kvällsmat.
Hanna

Lite update på gamla bilder

Publicerat: 2009-04-09 | 01:10:31   


Tassan när vi var och såg Bolt 3D



Hanno



Smörgåstårta på mammsens dag =)



Uppesittarkväll med pyssel hos Linda



Linda använder sej av sina konstnärliga sidor.



Älskade Loui Loui



Sunny sunny

Thats it.
Hanna

Storhandlat, Linda och promenix!

Publicerat: 2009-04-09 | 00:38:43   

Idag var det storhandling högst upp på listan. Efter en god frulle med Tass bar det iväg till Willys. Bra och mycket vuxet. Så nu är kyl och frys proppad med massa god mat. Me like!
Linda kom lite senare, vi åt mat och kollade på film. Gjorde en kanongod kycklingrätt jag exprimenterat fram. Är ju annars inte så förtjust i kyckling men denna blev succe både hos Linda och hos mej. Hoppas Tass tycker om den lika massa. Men han brukar uppskatta min mat så det ska nog gå.
Sedan åkte vi till Meddo och Linda fick solat. Hon säger att hon mår bättre av att sola. Det kan jag tro, både ha en brun vän och bruna barn. Klart man mår mycket bättre då om man solar. Eller jag tror det var det hon syftade på ; )
Sedan gick vi en långpromenad. Och kollade in alla lyxiga över7miljonerhus i ett dyrt och rikt bostadsområde. Sinnessjukt fina och STORA hus. Nice nice.
Kollade även in Amandas nya skola. Himlans vad tiden går fort. Lilla skrutten ska börja skolan. LOVE.
Ligger nu hemma som vanligt i sängen. Nattad och klar. Tassan har kommit hem från jobbet. Och myspys står som next på listan.
Imon är det jobb 14- 21.30. Och efter det en promenix med Linda igen. Motion är bra har jag hört.



Pepsodentleendet =)



Och här i ligger Linda Haha

Natti
Hanna

Allihopa, Kaktus i all ära

Publicerat: 2009-04-07 | 21:53:39   
Min kära syster har skaffat sej en familjemedlem. Kaktus heter den söta lilla filur. Hon får henne om fyra veckor var det tänkt. Har aldrig tyckt om hundar efter jag själv blev attackerad när jag var yngre. Men en sådann här liten ädelsten kan man ju inte bara avisa.  Har ni sett något sötare?





Man blir helt knäsvag
Hanna

+tid, glitternaglar, svärmor och astrologi

Publicerat: 2009-04-07 | 11:15:44   
Ligger i sängen och ska snart kolla på Clone Wars med Tass. Tänkte ha en lugn mysmorgon med min skatt innan jag ska till jobbet. Kvällspass 14-21. Loui Loui och jag ikväll då =)
Men först lite frulle.

Igår jobbade jag +tid på morgonen. Var roligt att gå in och jobba ett pass man aldrig annars gör, och få jobba med personal man knappt jobbar med annars.
Efter jobbet var jag och gjorde min naglar. Som vanligt blev jag himlans nöjd. Tack Johanna! Gjorde denna gången med glitter i färgerna grönt och guld. Så det skulle matcha mitt halsband jag fick av Tass.

Sedan åkte vi till Tassans mamma. Där vi satt och läste astologi. Skrämmande vad saker stämde in på oss. Både på hur man  själv och andra uppfattar en. Verkligen häftigt sånt där. Sedan blev det en sväng förbi Mc Donalds. Somnade bums när vi la oss i sängen och då var klockan inte mer än 23.00 . Min kropp och mitt huvud är fortfarande inställt på 6 timmar framåt. Men det funkar bra när man ska upp och jobba på morgonen. Då är man pigg som en mört haha.



Hännnssss igår

Nu är det dags att fylla kistan med lite frulle.
Hanna

Rödbruna fläckar är inte okej

Publicerat: 2009-04-05 | 21:55:54   
Nu efter jag varit i Thailand har jag blivit så massa missfärgad på olika ställen i håret. Rödbruna fläckar lite varstanns. Riktigt fult va fall. Men nu är det problemet löst.
Skulle ställa in bilen från tiominutaren och fick mej ett ryck att springa in på hemköp och handla mej en hårfärg för att styra upp min fläckiga frill.



Lite småpyssligt när man har så massa hår på skallen. Annars brukar det vara Tass eller Linda som löser sådanna här skönhetsfixerier.



Men jag lyckades riktigt bra tillslut.



Och resultatet.....

  .........mycket nöjd  

Hanna

Första jobbdagen på över två veckor

Publicerat: 2009-04-05 | 17:51:08   

Kom hem från jobbet för någon timme sedan. Var trevligt att vara tillbaka måste jag säga. Hände dock inte så massa på jobbet idag men det är skönt med en mjukstart. Satt och kollade på nya resor på nätet tidigare idag. Till VästIndien, tänkte jag skulle visa det för Staff när han kommer hem om det är något han vill besöka. Längtar redan efter att få resa med honom igen. Så i vinter hoppas jag vi går på planet till ett nytt äventyr. Jag vet inte hur massa timmar det tar till VästIndien dock. Men på bilderna känns alla timmar värt det. Tycker bara så synd om Staff när han tvingas sitta massa timmar i en trång flygstol. Det är inte lätt att vara en stor oh stark karl inte.
Vart och fixat påskris idag med, som jag dekorerat med svarta fjädrar. Tänkte även köpa lite choklad pengar och hänga i med. Tror det blir ganska häftigt.
Resten av kvällen ska jag bara koppla av var det tänkt. Ska jobba lite + tid imon. Egentligen är jag ledig imon. Men det är alltid bra med lite extra timmar att kunna pussla med.
Nu ska jag ner till godisaffären och köpa dekorationsgodis.



Jag på jobbet. Kollar på Talang 2009. Mycket "JaggFinnerIngaOrd" blickar haha. Pinsamt!

Hanna

Kvällen

Publicerat: 2009-04-04 | 21:37:05   
Kom precis hem från Linda. Var jättetrevligt att träffa henne och barnen såklart! Och alla blev nöjda och glada över allas presenter. Roligt att göra andra glada haha.
Nu ligger jag hemma i sängen och ska lägga mej och kolla på några missade avsnitt av Andra Avenyn. Börjar bli lite smått trött nu. För mej är nämligen halv tre på natten. Men det gör mej dock piggare på morgonen imon, vilket ar bra eftersom jag ska jobba tidigt imon.
Tassan fortfarande hos Magnus så jag får slagga ensam inatt. Men det ska nog gå bra somnar som en stock i våran säng. Den är underbar!

Måste säga att jag längtar kraftigt tillbaka till värmen. Eller va fall till att den riktigt varmen ska komma hit till Götet.
Men den som väntar på något gott.



Hanna

Thailandsbilder

Publicerat: 2009-04-04 | 15:44:46   


På planet



Tassan i havet vid första hotellet



Leam sing beach



Elephant trekking



På Phuket Zoo









Tass och jag väntar på maten



Fantastiska Raya island



Tassan lever livet



Ut på snorklingsfärd



Tassan gör sej redo



Tassis

Massa massa mera bilder är tagna men det får bli till våra nära och kära som kommer hem till oss. Eller om Tassan lägger upp några på Facebook.
Hanna

Tillbaka till verkligheten

Publicerat: 2009-04-04 | 15:17:58   

Nu är jag äntligen hemma igen. Och det känns helt underbart efter tolv timmars flygresa. Fast vi kom dock igår. Kl 21.oo landade vi hemma på Landvetter.
Resan gick bra men men hade gött ont i ryggen efter alla timmar.

Har idag varit och köpt min nya dator. En korallrosa sony vaio. Den ar helt underbar haha. Har längtat så himlans massa.
Fan vad jobbigt det är att skriva på ett svenska knappar. Får radera hela tiden ju. Skriver a och o istället för å ä ö.
Men man vänjer väl sej ganska snart kan jag tro.

Var i stan med och handlade lite saker som tagit slut, smink, spray och lite till.
Sedan har jag vart och länmat Staff hos Magnus.
Imon är det dags för första jobbpasset på över två veckor. Känns lite skumt men jag måste erkänna att jag längtar lite.
Pratade precis med Emma, trevligt att höra hennes röst igen. Det var så himlns längesedan vi pratade och träffades. Men vi ska ses i veckan var det tänkt och det ska bli hur kul som helst.
Ikväll blir det nog en lugn kväll känner mej ganska trött. Men innan jag lägger mej ska jag hälsa på pappa och Anita och sedan äta mat med Linda och barnen. Har lite överraskningar till Familjen Wilson/Johansson från Tass och mej,
Tänkte även att jag ska lägga upp lite bilder från resan också. Men först ska jag äta lite.



Min nya dator. Ååååå vad jag älskar den!
Hanna