Vårdagen känns som en sommardag!

Publicerat: 2009-04-25 | 23:26:07   

Har ni sett filmen Sanning eller Konsekvens? En film om en kluven tonårs tjej och hennes två halv polare som är egentligen riktiga elaka svin.
Sitter och kollar på den nu. Blir helt chockad över hur man ens kan komma på tanken att vara så elak när man är så liten och skiten.
Fast dom i denna filmen är ju dock bara hälften så elaka som vi var i den åldern. Fy vad hemskt nu när jag tänker på det. Man var ju verkligen inte någon liten ängel på den tiden. Och värre blev det, ju högre klasser man kom upp i. Nog om det.



Vaknade tidigt idag. Är verkligen nått av det bästa som finns när man vaknar på morgonen och kryper upp i Tassis varma famn och han kramar om en hårt, så man känner alla hans avslappnade hjärtslag. Sådann lycka man befinner sej i ändå.
Jag hoppas verkligen alla människor någon gång i livet får uppleva den härliga känslan att vara kär och att ha någon annan så nära.
Love Love Love Love Love......

..... tillbaka igen.
Jobbade 12- 21.30 idag.
Innan jobbet var jag och köpte en hårfärg till min lilla gubbe. Så nu är gråa hårstrån endast ett minne blott. Så tjusigt så!
Sedan bar det av till Sillvik, för att koppla av, sola och grilla. Hur skönt som helst. När vi kom tillbaka grillade vi ännu en gång. Grillspett, god grönsallad, grillade tomater och tzatziki. Mumma!





Jag vilar mej i den kungliga stolen efter att ha kört hela röset till Sille. Mycket slitsamt haha!





Dom effektiva då Loui Loui och Honni Honni





Loui spexar



7- 16 imorgon. Och sedan blir det grilli grilla på kvällen.
Nattsiiiiii
Hanna

Kommentarer
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          
Trackback






RSS 2.0