Påskafton

Publicerat: 2009-04-11 | 11:23:33   

Långfredagen blev det hemmafest av. Ganska så trevligt. Men måste säga att det var bättre på våran tid. Vet inte rikitigt vad som händer på dagens fester. Haha vad gammal man låter. Men det är dock sant. Våra grymmefester är det ingen som kan slå. Var lite roligt att vara i ett exakt likadant hus som Christians och Malins gamla hus. Man hittade direkt överallt. Bara lite annorlunda möblering annars var det identiskt.
Kul att träffa alla andra va fall. Fick sedan skjuts hem av underbara Mikael. Man tackar man tackar!
Linda och allt vad det innebär. Löste det sej riktigt bra för haha.
Tycker dock bara fruktansvärt synd om dej och ditt smink. Oturssnutt!

Fick ett kärleksfullt samtal från Loui Loui igår med. Tycker så himla massa om denna männsika. Mer och mer. LOVE

Idag ska jag vara hos pappsen och Anita kl 18 och äta påskmiddag. Hoppas man får sej ett påskägg hihi. Det ska bli trevligt.
Sedan är det utgång på listan.
Men mest måste jag säga att jag längtar tills imon. Då bär det nämligen av till pappaGörans hus. Skönt med några dagar borta i Stenungsund.

Om vi ska tala lite i nutid. Så ligger Tass fortfarande och sover. Inte så konstigt klockan är bara 11. Har köpt min skatt ett påskägg också =) Ett litet annorlunda sådannt. Hoppas han blir glader.
Tänkte lite god omelett med mormors spenatstuvning i till frulle. Ute i solen kanske. Älskar att ha två uteplatser. Då missar man aldrig minsta lilla solstråle. Funkar kanon!



Glad Påsk
Hanna


Kommentarer
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          
Trackback






RSS 2.0